Home / Horoscop

Horoscop

Zodiac_signs_Zodiac_Signs_014921_

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL – 23-29 Mai 2016

Berbec
Te reîntorci în abis; dar, bineînţeles că pentru tine aceasta este o provocare excelentă, un motiv foarte bun pentru a descoperi soluţii excelente; îţi poţi depăşi temerile eficient. Este posibil să fii nevoit a-ţi revizui unele dintre contractele sau înţelegerile pe care le ai, mai ales dacă implicate sunt bunuri pe care le deţineţi împreună. Însă, a-ţi face griji prea mari nu este de bun augur; ingresul lui Venus în semnul zodiacal Gemeni corespunde cu o perioadă de timp în care vei şti exact ce să spui şi când să spui. O săptămână în care negocierile pot fi la ordinea zilei; la fel şi reuşitele tale.

Taur
Poate că ar fi mai bine dacă nu te-ai mai lega atât de mult de trecut, dacă ai renunţa la ideile vechi, dacă ai şti că ai tot ceea ce îţi trebuie pentru a privi în viitor. Cumva, Universul îţi susţine deciziile, oferindu-ţi şi sprijinul material (chiar dacă ceva mai puţin consistent, în această perioadă) de care ai nevoiepentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile. Poate că de această dată poţi să ceri o mărire de salariu ori să faci în aşa fel încât să îţi creşti veniturile. “Pericolul” se afla în altă parte; se apropie timpul pentru a pune la punct detaliile legate de relaţia ta de cuplu. S-ar putea ca jumătăţile de măsură să nu va mai fie de folos.

Gemeni
Soseşte momentul în care îţi dai seama cine eşti cu adevărat, ce poţi face şi care este noua ta direcţie. Venus, “mică benefică”, va accesa energiile semnului tău solar încă din această săptămână, tu fiind astfel pus într-o lumină diafană, atrăgând zâmbetele şi laudele celor din jur. Nimic nu te poate răni atât timp cât nu ceri acest lucru. Cu toate acestea, însă, faptul că Marte îşi va continua mersul aparent retrograd în semnul Scorpion de această dată, anunţa faptul că sănătatea ta şi rutina zilnică trebuie să revină pe primul plan. Probabil că vei munci ceva mai mult, mai ales dacă se pune problema unei organizări mai eficiente.

Rac
Se intensifică emoţia pe care o trăieşti în relaţia ta de dragoste. De asemenea, nu te prea mai mulţumeşti cu puţin, fiind posibil a încerca să întreci măsura, doar de dragul unor picanterii în plus. La locul de muncă sepot produce schimbări în ceea ce priveşte statutul tău; în principiu, se pare că este necesar să modifici modul în care te expui. Şi, bineînţeles, să eviţi a face aceeaşi greşeală, atunci când se pune problema unor discuţii cu cei care-ţi sunt superiori. Important este să îţi păstrezi nealterat sistemul de valori. Şi, bineînţeles, nu uita că tonul face muzica.

Leu
În continuare va trebui să faci în aşa fel încât să echilibrezi ceea ce este vechi cu ceea ce a intervenit, ca noutate, în viaţa ta. Mai ales dacă este vorba despre o nouă relaţie de dragoste… Şansele ca aceasta să funcţioneze sunt 50%-50%. Reuşita în acest domeniu depinde doar de puterea ta de a trece peste unele inconveniente. Va trebui să munceşti mult pentru a ajunge la acea satisfacţie sentimentală pe care ţi-o doreşti. Partea frumoasă a vieţii tale se va oglindi splendid în interacţiunile cu cei care-ţi sunt prieteni apropiaţi, şi la bine, şi la greu. Petrece-ţi timpul alături de aceştia, bucurându-te de orice moment frumos.

Fecioară
Chiar dacă te simţi “prins” într-un montagne-russe incontrolabil şi chiar dacă îţi doreşti foarte mult să revii cu picioarele pe pământ, ancorându-te în siguranţă de care de atât de mult timp ai avut parte, aminteşte-ţi că natura ta este una mutabila, adaptabila şi mai ales … analitică. Astfel, vei putea “jongla” cu uşurinţa cu energiile acestei perioade, păstrându-te desupra valului, nicidecum innecandu-te. Optimismul îţi va fi testat, la fel şi eficienţa cu care ţi-ai eliminat tarele pe care le purtai pe umeri încă din copilărie, de îndată ce aspectul de cuadratura dintre Jupiter şi Saturn se va perfecta (26 mai).

Balanţa
Dacă te gândeşti să reîncepi şcoală, să revii asupra educaţiei pe care ai primit-o, acum, în această spatamana, mai aexact, este timpul să o faci. Accesul la informaţia de calitate îţi este garantat, la fel şi şansa de a întâlni profesorul ideal. De asemenea, călătoriile în afara zonei tale de confort sunt binevenite, alături de experienţele pe care acestea ţi le pot şi ţi le vor oferi. Cu alte cuvinte, ai parte de o perioadă de timp în care expansiunea ta spirituală este posibilă. Însă, finanţele sunt cele care vor avea de suferit, în cazul în care nu îţi revizuieşti strategiile…

Scorpion
Începi a simţi beneficiile pe care o alianţă nou încheiată ţi le aduce. Poate fi vorba şi despre bani, nu doar despre o dezvoltare personală continuă, “provocată” de către această persoană. În schimb, datorită faptului că Marte va reveni în semnul zodiacal Scorpion până spre sfarsotul lunii iunie, se pare că vei fi forţat de împrejurări să îţi regândeşti strategiile pe termen lung, să îţi verifici scopurile şi dacă acestea mai coincid cu ceea ce îţi este de trebuinţă, alegând un drum pe care să îl poţi parcurge cu uşurinţă şi bucurie. Ce îţi doreşti cu adevărat? Ştii oare…?

Săgetător
O săptămână în care favorizate sunt relaţiile în care eşti implicat direct şi la un nivel profund. Este posibil să ai parte de-o nouă relaţie de dragoste, întâlnind acea persoană pe care de mult timp o aştepţi. Cumva, Universul îţi oferă un cadou pe care mereu ţi l-ai dorit, în sinea ta. Însă, toate au un preţ; de această dată este posibil să descoperi ceva la care nu te aşteptai, în ceea ce te priveşte, fiind nevoit a depăşi acest obstacol înainte de acţiona. Bineînţeles, se îmbunătăţesc şi relaţiile tale de afaceri, ceea ce îţi oferă noi oportunităţi de câştig. Discuţiile în contradictoriu nu îşi au rostul, între voi.

Capricorn
Este momentul să mai renunţi la atât de mult lucru şi să te relaxezi, mai ales pentru că alianţele de la locul de muncă devin din ce în ce mai stabile şi mai complexe. Chiar şi aşa, nu eşti scutit de bârfe şi nici de figuri “acre”, atenţia fiindu-ţi distrasă de la treburile cu adevărat importante. Toate acestea sunt doar un alt semn, un imbold care ar trebui să te facă să îţi regândeşti strategiile de la locul de muncă şi să faci toate ajustările de care ai nevoie pentru a rămâne în top. Se îmbunătăţesc şi relaţiile cu subalternii tăi, de aici şi rezultatele excelente de care vei avea parte.

Vărsător
Deşi eşti o persoană cu picioarele pe pământ, deşi ştii în ce direcţie te îndrepţi, fă un pas înapoi, totuşi, şi reorganizează-te. Ai avut destul timp în această lună pentru a observa toate detaliile ascunse privirii tale, în mod normal, detalii care îţi afectau atât relaţiile sociale cât şi progresul în comunitatea din care faci parte. Pe de altă parte, este momentul să încerci să termini acţiunile începute până acum, în condiţiile în care curiozităţile încep a-ţi fi satisfăcute. Reevaluează-ţi ţelurile, crede în prima impresie pe care ţi-o formezi şi nu uita să iubeşti.

Peşti
Ai de-a face foarte mult cu membrii familiei tale, în această perioadă de timp. Parcă Universul tău este reprezentat numai de aceştia! Probabil te vei muta într-o altă casă, sau, măcar începi a-ţi forma o strategie mai clară în ceea ce priveşte acest subiect. Poţi obţine foarte uşor bani de la o terţă parte, fie ea instituţie bancară sau prieteni binevoitori. Nu te baza doar pe ce observi la prima vedere, încearcă să afli tot ce nu este la suprafaţă. Ascultă-ţi intuiţia, acum mai mult decât oricând. Cuvintele tale pot fi arme sau ambră.. de starea ta de moment depinde modul în care ajungi să le foloseşti.

Horoscop oferit de astrocafe.ro


Scroll To Top