Home / Ultima ora / Părintele Iustin Pârvu, operat

Părintele Iustin Pârvu, operat

UPDATE:

Starea de sănătate a Părintelui Iustin Pârvu, din județul Neamț se pare că s-a ameliorat. Zilele trecute starețul Mănăstirii Petru Vodă a suferit o intervenție chirurgicală, la Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca. Reprezentanții unității sanitare sunt rezervați în declarații,însă rudele unor pacienți internați și câțiva călugări care l-au însoțit la Cluj spun că părintele a trecut cu bine de perioada critică post-operatorie.

Pe site-ul oficial al Mănăstirii Petru Vodă, în urmă cu mai bine de o săptămână, a fost postat un mesaj prin care obştea lăcaşului de cult îi îndemna pe credincioşi să se roage pentru Înaltul Părinte, întrucât acesta urma să treacă printr-o operaţie dificilă. Ultimele update- ui, din 9 mai, arată că arhimandritul Iustin Pârvu a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală şi că starea sa este stabilă. Reporterii EST TV au încercat să afle mai multe informaţii referitoare la starea de sănătatate a Înaltului Părinte, însă accesul în spital municipal din Cluj le-a fost interzis. Motivul invocat a fost cel al confidentilitatii. Mai mult decât atât, managerii spitalului susţin că părintele Iustin Pârvu nu se mai află în unitate de trei zile deşi este în continuare văzut de pacienţi. Refuzul medicilor de a discuta cu jurnaliştii este de neînţeles şi ridică semne de întrebare cu privire la motivul pentru care părintele Iustin s-a internat, tipul operaţiei pe care a suferit-o dar şi starea actuală a sa. Părintele Iustin Pârvu este unul din cei mai mari duhovnici ai României şi are 94 de ani. Este vestit în întreaga ţară, anual primind mii de vizite din partea credincioşilor.

POZA

7 comments

 1. Dumnezeu i-a ajutat.
  Sa-l tina Dumnezeu sanatos pentru tot sarmanul popor roman !

 2. Suntem alaturi de tine Sfinte parinte iustin!Dumnezeu sa te ajute!

 3. todirica valentin

  Suntem alaturi . Dumnezeu sa va aiba in paza parinte !

 4. Dumnezeu sa va ocroteasca !!!!Maica Domnului Nostru Isus Hristos te rugam sa mijlocesti ca ruga noastra pentru Sfantul Parinte sa fie auzita!!!

 5. Blagosloviti sfintite parinte – mare duhovnic al neamului romanesc si al intregii ortodoxii…
  Va iubim, va respectam sine manifestam cu toata responsabilitatea evlavia fata e sfiintia ta si-l rugam pe Hristos Dumnezeu si Mantuitorul nostru , prin umila noastra rugaciune sa va aiba in grija Sa , sa va tina in viata pentru folosul nostru al tuturor…Sarut-mana , cu dragoste si recunostiinta ..multa sanatate ,credincioasa Aneta din Sibiu.

 6. Se incearca inmormintarea Parintelui Iustin la manastirea de maici impotriva vointei lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top